AVIS LEGAL

Per donar compliment amb l’ establert en la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, a continuació s’indiquen les dades de la informació general d’aquest lloc web:

Objecte
Aquestes condicions generals (a partir d’ara, les “Condicions Generals”) regulen l’ús de tots els serveis d’aquest lloc web (a partir d’ara “el Portal”) que FAROLILLO MANRESA SL, posa a la disposició dels usuaris d’Internet. Per la simple utilització del Portal, els usuaris expressen la plena acceptació sense reserves de les mateixes, les quals podran ser modificades per l’Empresa en qualsevol moment. Els usuaris es veuen així mateix sotmesos a totes aquelles condicions particulars, avisos o reglaments d’instruccions que es posin en el seu coneixement, en relació als continguts o serveis concrets, que contemplen allò previst en aquestes Condicions Generals sempre i quan no s’ hi oposin.

Informació a l’usuari
FAROLILLO MANRESA SL, és el Responsable del tractament de les dades personals de l’ Usuari i l’ informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen la normativa vigent en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’ aquestes dades, pel que se li facilita la següent informació del tractament:

Qui es El responsable del tractament de les seves dades:
El present document constitueix la Política de privacitat que s’ aplica a totes les dades de caràcter personal que FAROLILLO MANRESA SL tracta sobre vostè. A continuació us informem sobre les dades identificatives del RESPONSABLE del tractament:

Responsable
FAROLILLO MANRESA SL
CIF:B-65425399
Registre mercantil de Barcelona, Tomo 42248, Folio 43, Hoja B405550
Adreça: Avinguda Països Catalans 165
Població 08243 Manresa
Telèfon de contacte: +34 93 877 66 22
Correu Electrònic: info@elfarolillo.cat
Dades del contacte del Delegat de Protecció de Dades (DPD-DPO): lopd@msanchez.cat

Finalitat:
Amb quina finalitat tractem les seves dades?
La finalitat del tractament de dades és purament comercial, informatiu i promocinal, dels nostres productes i establiments.

Butlletí / Comunicacions comercials
En els casos en què ens atorguis el teu consentiment segons el que preveu l’ article 21 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació, utilitzarem les teves dades identificatives i de contacte per enviar-te informació sobre les novetats de la pàgina web, notícies d’ interès sobre el sector, així com promocions i ofertes dels nostres productes i serveis.

La vigència de les promocions que t’ enviem poden estar subjectes a la disponibilitat dels productes i a especificacions més concretes sobre les mateixes. Davant de qualsevol dubte, et informarem sobre les condicions de les promocions a través del nostre Departament d’ Atenció al Client.

Formulari de contacte:
Les dades personals que ens envies mitjançant el formulari de contacte es tractaran únicament per atendre la teva consulta. La informació recollida es limita a dades identificatives i de contacte, així com dades relacionades amb la naturalesa de la petició que ens dirigeixis.

Quant a la informació automàtica de navegació que recaptem, et recomanem llegir la nostra Política de cookies.

Xarxes Socials
Mitjançant la nostra pàgina web pot accedir a les xarxes socials Facebook i Instagram d’ accés obert a tots els usuaris. Es tracta de llocs web on l’ usuari pot registrar i seguir-nos gratuïtament. En aquestes xarxes socials els usuaris podran conèixer de les nostres activitats, opinions, accedir a les fotos i vídeos. Els usuaris d’ aquestes xarxes socials han de ser conscients que aquest lloc és independent de la nostra web i està obert, és a dir, és visible per a tots els seus usuaris, i les polítiques de privacitat a aplicar a aquests continguts són les fixades per Facebook i Instagram.” FAROLILLO MANRESA SL” no és titular de les xarxes socials.

Quant de temps conservarem les vostres dades?
Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès ambdues parts per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimizació de les dades o la destrucció total dels mateixos.

 

Legitimació:
Quina és la legitimació per al tractament de les vostres dades?
La base legal per al tractament de les seves dades és l’execució de contracte de subscripció a les activitats que promou l’empresa i la gestió a les seves consultes rebudes mitjançant el formulari de contacte.

L’ oferta prospectiva de productes i serveis està basada en el consentiment que se sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de serveis.

Destinataris:
A quins destinataris es comunicaran les vostres dades?
No es comunicaran les dades a cap destinatari, excepte per una obligació legal.

Drets:
Quins són els vostres drets?

Access: Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en FAROLILLO MANRESA SL estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.

Rectificació: Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes.

Supressió: Les persones interessades podran sol·licitar l’eliminació de les seves dades personals i ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.

Oposició: Els interessats poden oposar-se al tractament de les seves dades amb fins de serveis que ens sol·licitin del seu interès. FAROLILLO MANRESA SL deixarà de tractar les dades, excepte motius legítims imperiosos o per exercir o defensar possibles reclamacions.

Limitació del Tractament: En determinades circumstàncies que preveu l’article 18 RGPD, els interessats poden sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades en els següents casos:
·Mentre es comprova la impugnació de l’exactitud de les teves dades. ·Quan el tractament és il·lícit. Però s’oposa a exercir el dret a la supressió de les seves dades.
·Quan en FAROLILLO MANRESA SL no necessita tractar les seves dades, però vostè els necessita per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
·Quan vostè s’oposi al tractament de dades per al compliment d’una missió en interès públic o per a la satisfacció d’un interès legítim. Mentre es verifica si els motius legítims per al tractament per davant dels de vostè.

Portabilitat: En virtut del dret a la portabilitat, els interessats tenen dret a obtenir les seves dades personals en un format estructurat d’ús comú i lectura mecànica i a transmetre’ls a un altre responsable.

Podrà exercir els seus drets a:
Per correu electrònic a:
d1i2@msn.com o
Adreça postal:
AVINGUDA PAÏSSOS CATALANS, 165
08243 MANRESA
Telèfon: +34 93 877 66 22

Com podeu exercir els drets?
Si vostè considera que en FAROLILLO MANRESA SL no hem tractat les seves dades d’acord amb la normativa, pot contactar amb el nostre delegat de protecció de dades a la següent adreça de correu electrònic: lopd@msanchez.cat

Per exercitar els seus drets, s’ haurà d’acompanyar a la seva sol·licitud, el seu DNI o document equivalent que acrediti la seva identitat. L’exercici d’aquests drets és gratuït.

Quines vies de reclamació hi ha?
Les persones interessades tenen dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’ exercici dels seus drets, i la forma de posar-se en contacte amb ella mitjançant la pàgina web. http://www.agpd.es.

Condicions d’ús

Com puc fer una comanda?
Pas1 Omple el teu cistell: Busca entre tots els productes i afegeix els que vulguis.
Pas2 Dades de lliurament: Emplena les dades de lliurament i contacte. Assegura’t que puguis rebre la comanda a l’adreça proporcionada.
Pas3 Paga de manera segura: Tria la teva forma de pagament, al domicili en efectiu o targeta o des d’aquesta web amb targeta.

Lliurament:
T’ho lliurem al més aviat possible on vulguis de les localitats que estan integrades.

On rebo la meva comanda?
Rebràs la teva comanda dins de les localitats on repartim a l’adreça de lliurament que ens hagis facilita.

Quan rebo la meva comanda?
Fes la teva comanda i la rebràs. Entre 30-60 minuts.

Com rebo la meva comanda?
En embalatges especials, i el transportarem dins de bosses tèrmiques. Complint totes les normatives actuals de sanitat i d’alimentació.

Cancel·lació de comanda:
Un cop realitzada la comanda no es podrà cancel·lar. El nostre equip comença a treballar en ella just després de la realització d’aquesta.

Com rebo la meva comanda?
En embalatges especials, i el transportarem dins de bosses tèrmiques. Complint totes les normatives actuals de sanitat i d’alimentació.

 

Cancel·lació de comanda:
Un cop realitzada la comanda no es podrà cancel·lar. El nostre equip comença a treballar en ella just després de la realització d’aquesta.

Devolució i reemborsament:
Només és reembossarà el capital de la comanda en el cas que no se serveixi, o que ambdues parts (El Farolillo i client) així o pactin.

Pagament segur:
La seguretat és un tema primordial per a El Farolillo. Per això la nostra pàgina web està dotada dels últims avanços tecnològics com el servidor segur utilitzant el protocol SSL (Secure Socket Layer) per als serveis transaccionals. Aquest servidor segur estableix una connexió que encripta la informació mitjançant algorismes de 128 bits que és només intel·ligible per al client i El Farolillo.

Compromís:
“Aquest comerciant es compromet a no permetre cap transacció que sigui il·legal, o es consideri per les marques de targetes de crèdit o el banc adquirent, que pugui o tingui el potencial de danyar la bona voluntat dels mateixos o influir de manera negativa en ells. Les següents activitats estan prohibides en virtut dels programes de les marques de targetes: la venda o oferta d’un producte o servei que no sigui de plena conformitat amb totes les lleis aplicables al Comprador, Banc Emissor, Comerciant, Titular de la targeta, o targetes. A més, les següents activitats també estan prohibides explícitament: “Venda de begudes alcohòliques a menors de 18 anys””.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Caràcter obligatori o facultatiu de la informació facilitada per l’usuari
Els Usuaris, mitjançant l’ entrada de dades en els camps en el formulari de contacte o presentats en formularis de descàrrega, accepten expressament i de forma lliure i inequívoca, que les seves dades són necessàries per atendre la seva petició, per part del prestador, sent voluntària la inclusió de dades en els camps restants. L’ Usuari garanteix que les dades personals facilitades a FAROLILLO MANRESA SL són veraces i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació de les mateixes.

FAROLILLO MANRESA SL informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no seran cedides en cap cas a tercers, i que sempre que realitzés algun tipus de cessió de dades personals, es demanarà prèviament el consentiment exprés, informat i inequívoc per part dels usuaris. Totes les dades sol·licitades a través del lloc web són obligatoris, ja que són necessaris per a la prestació d’ un servei òptim a l’ usuari. En cas que no siguin facilitades totes les dades, no es garanteix que la informació i serveis facilitats siguin completament ajustats a les seves necessitats.

Mesures de seguretat
Que de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, FAROLILLO MANRESA SL està complint amb les disposicions de la normativa GDPR per al tractament de les dades personals de la seva responsabilitat, i manifestament amb els principis descrits en l’ article 5 del GDPR, pels quals són tractats de manera lícita, lleial i transparent en relació amb l’ interessat i adequades, pertinents i limitats al que és necessari en relació amb els fins per als quals són tractats.

 FAROLILLO MANRESA SL garanteix que ha implementat polítiques tècniques i organitzatives apropiades per aplicar les mesures de seguretat que estableixen el GDPR, per tal de protegir els drets i llibertats dels Usuaris i els ha comunicat la informació adequada perquè puguin exercir-los.

Utilització del portal i dels serveis per als usuaris
Excepte en el cas que hagin obtingut prèvia i expressa autorització específicament atorgada a tal efecte per part de FAROLILLO MANRESA SL, els usuaris s’abstindran d’obtenir o intentar obtenir qualsevol tipus de continguts, ja siguin textos, gràfics, dibuixos, arxius de so, imatges o fotografies, vídeos, programari i en general qualsevol classe de material accessible a través del Portal o dels serveis utilitzats per ells, per mitjans diferents dels que s’hagin posat a la seva disposició a aquest efecte o dels que s’emprin habitualment a aquest efecte a Internet.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de FAROLILLO MANRESA SL (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d’exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de FAROLILLO MANRESA SL constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

POLÍTICA DE COOKIES

A través d’aquest lloc web no es recullen dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement, ni se cedeixen a tercers.

Amb la finalitat d’oferir el millor servei i amb l’objecte de facilitar l’ús, s’analitzen el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites, així com l’activitat dels visitants i la seva freqüència d’utilització. A aquests efectes, FAROLILLO MANRESA SL utilitza la informació estadística elaborada pel Proveïdor de Serveis d’Internet.

FAROLILLO MANRESA SL no utilitza cookies per recollir informació dels usuaris, ni registra les adreces IP d’accés. Únicament s’utilitzen cookies pròpies, de sessió, amb finalitat tècnica (aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través del lloc web i la utilització de les diferents opcions i serveis que en ella existeixen).

Exclusió de la responabilitat de continguts
L’empresa no és en cap cas responsable, ni de forma directa ni subsidiària, de cap contingut, informació, comunicació, opinió o manifestació de qualsevol tipus que tingui el seu origen en l’usuari o qualsevol persona o entitat i que es comuniqui, difongui, transmeti o exhibeixi a través d’aquest portal.

Propiestat intel·ectual i industrial

Tots els continguts així com noms, logos, marques i bases de dades accessibles en les pàgines web del Portal estan subjectes a drets de propietat industrial i intel·lectual de l’empresa o de tercers titulars dels mateixos. En cap cas l’accés a les pàgines web del Portal implica cap tipus de renúncia, transmissió o cessió total o parcial dels esmentats drets, ni confereix cap dret d’utilització, alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre els continguts o béns de propietat industrial sense la prèvia i expressa autorització específicament atorgada a aquest efecte per part de l’empresa o del tercer titular dels drets, excepte els drets de visualitzar i de realitzar còpies per a ús personal i exclusiu de l’usuari, els quals hauran d’exercir sempre conforme als principis de la bona fe i la legislació aplicable.

 

FAROLILLO MANRESA SL i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips són marques protegides per FAROLILLO MANRESA SL. Les denominacions d’altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

LLei aplicable
La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d’interpretació dels termes que conformen aquest avís legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis del present portal, serà la llei espanyola.

Responsable: FAROLILLO MANRESA SL
Finalitat: Tractem la informació que ens facilita les persones interessades amb la fi de Gestionar l’ enviament de la informació que ens sol·licitin i facilitar ofertes de serveis del seu interès.
Legitimació: La base legal per al tractament de les seves dades és mitjançant el consentiment de l’ afectat, l’ execució de contracte de serveis i oferir respostes a les seves consultes rebudes per correu electrònic (segons els termes i condicions que consten en la nostra plana web).
Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets: Vostè té Dret a Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’ explica a la informació addicional.
Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://farolillo.es

 

Gestió de Cookies Nom Tipus de Cookie Funció
Google 1P_JAR 30 dies Transfereix dades a Google per pesonalitzar anuncis
Google NID 6 mesos Habilita fucions personalitzades d’autocompletat
Google CONSENT 2 anys Analytica, consentiment i afiliació
Google DV Sessió Identificació de l’usuari
Google Analytics _utma, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv Persistent Conèixer de forma anònima, núm de visitants, procedència, pàgines visitades, etc.
Google Analytics _gid Sessió Distingir els usuaris
Google Analytics _ga 2 anys Emmagatzemar la ID del client
Google Analytics _gat_gtag_ua Sessió Diferenciar diferent objectes de seguiment
Propia moove_gdpr_popup 2 anys Gestión RGPD

 

Gestió de Cookies / Nom / Tipus de Cookie / Funció

  • Google / 1P_JAR / 30 dies / Transfereix dades a Google per pesonalitzar anuncis
  • Google / NID / 6 mesos / Habilita fucions personalitzades d’autocompletat
  • Google / CONSENT / 2 anys / Analytica, consentiment i afiliació
  • Google / DV / Sessió / Identificació de l’usuari
  • Google Analytics / _utma, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv / Persistent / Conèixer de forma anònima, núm de visitants, procedència, pàgines visitades, etc.
  • Google Analytics / _gid / Sessió / Distingir els usuaris
  • Google Analytics / _ga / 2 anys / Emmagatzemar la ID del client
  • Google Analytics / _gat_gtag_ua / Sessió / Diferenciar diferent objectes de seguiment
  • Propia / moove_gdpr_popup / 2 anys / Gestión RGPD

Cupó 1 EURILLO

Utilitza aquest cupó en les teves comandes online i t’estalviaràs un eurillo a El Farolillo!